Wie zijn wij

Wij zijn een vier jaar bestaand zorgorganisatie met professionals getraind, bevoegd en bekwaam om zorg op kwaliteit te leveren naar wens. Met naar wens bedoelen we dat alle wensen die haalbaar en realistisch zijn getransformeerd worden in werkelijkheid, door samen een persoonlijke zorgplan opstellen en dit aanpassen voor elke persoon met eigen normen en waarden. 

Er zijn verschillende sectoren zoals, de thuiszorg, permanent wonen, dagopname, revalidatie, vakantiezorg, maaltijd service, verhuur van zorgmiddelen en transport.

Op terein hebben wij verschillende afdelingen zoals somatiek, psychogeriatrie, terminal ect. Ook de dagelijkse activiteiten tussen 8.00 en 17.00 is verdeeld in verschillende sectoren. Wenst u alsnog op terei te wonen in een zelfstandige studio is dit ook mogelijk.

Wij werken nauw samen met Dr. Henriquez onze instellings-arts. Daarbij alle nodige specialisten dat voor de klant noodzakelijk is om zorgdoelen te bereiken.

Met regelmaat scholen we onze medewerkers bij. Dit gebeurd bij B.S.O.M onder de leiding van Patricia Pelko. Sinds 2023 zijn we als zorgorganisatie begonnen met de wet BIG-registratie zodat het bevoegd en bekwaamheid makkelijker te controleren is om de kwaliteit van zorg hoog te houden.